Elektrotechnische installatie Dinopark Landgoed Tenaxx

dinopark2

Dinopark Landgoed Tenaxx

Het arboretum (bomenverzameling) van Landgoed Tenaxx, bevat de grootste collectie treurbomen ter wereld.Veel van de boomsoorten die daar te zien zijn, komen uit het tijdperk van dinosaurussen.Om te laten zien hoe bomen en dieren samen loop van miljoenen jaren zijn geëvolueerd, is het terrein geopend voor publiek en zijn op het terrein meer dan twintig levensgrote dinosaurussen geplaatst die beginnen te brullen als je ze nadert. Bomen en dinosaurussen vormen een fascinerend oerlandschap. Daarnaast is er een survival parcours aangelegd, dwars door de natuur. 

Elektrotechnische installatie

Voor dit pretpark heeft R.P. Dijkman elektrotechniek de volledige elektrotechnische installatie verzorgt, alsmede het audiosysteem voor de dinosaurussen, bosgeluiden en de spoorwegovergangen voor de dieseltrein.

 

dinopark1    dinopark3